Novotel Türkiye: Novotel Kayseri

Novotel Kayseri

AKFEN GYO, Kayseri’deki Novotel ve Ibis Otel’in inşaatını tamamladıktan sonra Novotel Kayseri ve Ibis Kayseri otellerini Mart 2010'da hizmete açtı. AKFEN GYO, Novotel ve Ibis Kayseri için toplam 20 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi. Novotel Kayseri, 90 standart oda, 4 süit, 2 engelli odasıyla toplam 96 odası, açık-kapalı yüzme havuzu, 180 kişilik çok amaçlı bölünebilir salonu, 10’ar kişilik 2 özel toplantı salonu, business center, açık teras bölümlü restoran, bar, fitness salonu ve saunaya sahiptir.
Novotel Kayseri bünyesinde bulunan Nov’Ist, Kayseri yöresel lezzetlerinin uluslarası mutfak kültürü ile kombine edildiği restaurantı Kayseri şehir merkezinde hizmet vermektedir.


Adres:
Yenipervane Mah. Kocasinan Bulvarı 
No:163 38110 Kayseri
Tel: +90(352) 207 30 00
Faks: +90(352) 207 30 10
www.novotel.com

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Kayseri'de tesadüfen gördüm Ibis oteli. Ben de Kayseriliyim ve aynı zamanda turizmciyim. Bodrum, Antalya, İstanbul gibi illerin 5* otellerinde yiyecek ve içecek müdürü olarak 15 yıldır görev yapmaktayım. Bir turizmci olarak memleketimde böylesi güzel ve değerli bir otelin olmasından dolayı gerçekten mutlu oldum. Çok harika olmuş. Gurbetçi vatandaşlarımızın Kayseri'ye girdiğinde kimseye nerde otel bulabiliriz demesine gerek yok. Hemen ana yol üzerinde harika görünümlü bir otel olmuş. Başta finans eden yönetim kurulu olmak üzere tüm emeği geçenlere gerçekten teşekkür ediyorum. Memleketime bu güzel yatırımı yaptıklarından dolayı teşekkür ederim.
F&B MANAGER Bayram EKİNCİ bayram.ekinci@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Sevimli bir otel fakat oldukça yeni ve ufak tefek sorunlar da olmuyor değil. Odaları şık ve modern. Otel çevresinde şehirleşme yok denecek kadar az ve başka bir not, odada internet yoktu.

Adsız dedi ki...

bizde gaziantepte novootelde kaldik tebrikler cok temiz ve rahat devamini bekleriz