Novotel Türkiye: Novotel İstanbul - Zeytinburnu

Novotel İstanbul - Zeytinburnu

Novotel İstanbul, şehir merkeziyle havaalanı arasında yeralmaktadır. Atatürk Havalimanı'na 10 km uzaklıktadır. CNR ve serbest bölgeye 10 km, Tüyap Fuar Merkezi'ne 27 km uzaklığıyla ticari amaçlı gezileriniz için ideal bir konumdadır. Otelden iş merkezlerine ulaşım, deniz otobüsü ve vapur iskelesi, Sirkeci tren garı, Yenikapı hızlı feribotu ve metro ağına yakınlığıyla kolaydır. 208 toplam oda, 6 suit oda, 36 bağlantılı oda, 4 özürlü odası, 88 sigara içilmeyen oda mevcuttur. Deniz manzaralı odalarının yanı sıra Aya Sofya, Sultanahmet ve Topkapı Sarayı'nı gören odaları vardır. Atatürk Havaalanı ve Taksim Meydanı'na ücretsiz servis düzenlenmektedir.

Genel Özellikler:

Merkezi klima ve ısıtma, business center, kuru temizleme, 24 saat oda servisi, ücretsiz otopark. Açık havuz, buhar odası, sauna, masaj, fitness center. Kahvaltı salonu, lobi bar, kapalı alakart restaurant.
Toplantı ve Kongre kapasitesi:
5 toplantı odası . Tepegöz, perde, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, projeksiyon, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, fax, klima, ışık sistemi, bilgisayar, internet, fotokopi, telefon. En büyük salon kapasitesi 225 kişiliktir.


Adres:
Kazlıçeşme Mah. Kenedy Cad. No:56
34025 Zeytinburnu / İstanbul
Tel: +90(212) 414 36 00
Faks: +90(212) 414 36 36
www.novotel.com


3 yorum:

Adsız dedi ki...

2008 Mayıs'ında otelinizde suit odada konakladım. Sabah kalktığımda deniz manzarası süperdi. İlgi ve alaka harikaydı. Her şey çok güzel dizayn edilmiş. Tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.
Güven Caner ÖZCANBAZ

Adsız dedi ki...

İyi, güvenilir yüksek kalitede bir otel. Havalimanı ve şehir merkezine belirli noktalardan ücretsiz otobüs servisi var. Odaları deniz mazaralı oldukça geniş ve temiz.

Eksi yönleri ise, otel binası etraftan izole bir şekilde yapılmış. Etrafta gezilecek bir yer yok. Havaalanına çok yakın fakat havaalanı servisi saat 21.00'de sona eriyor. Eğer gece uçuşunuz varsa taksiye 20 TL vermeyi göze alın. Sabah ilk servis 06.00'da başlıyor. Odalarda wireless yok. Ethernet bağlantı için 10 TL ek ücret alıyorlar.

Adsız dedi ki...

Merhabalar, öncelikle Trabzon ilinde doğayla iç içe böyle güzel bir tesisde dinlenme imkanı verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Genelde toplantılarımızı otelinizde yapıyoruz ve çalışanlarınızın ve özellikle Kadir Şahin beyin ilgi ve alakasından, güleryüzünden son derece memnunuz. böyle bir tesise ve böyle çalışanlarla hizmet verdiğiniz için teşekkürler. Eyüp ÖZKAN eyup.ozkan@turkcell.com.tr