Novotel Türkiye: Novotel Trabzon

Novotel Trabzon

Novotel Trabzon, 200 oda ve 400 yatak kapasitesine sahip bir oteldir. Yomra İlçesi'ne bağlı Kaşüstü Beldesi'nde yer alan otelde açık ve kapalı havuz, 650 kişilik konferans salonu, web corner, restaurant, kapsamlı spor ve sağlık merkezi ve 114 araçlık otopark yer almaktadır.

Karadeniz'in kıyısında, Dünya Ticaret Merkezi'nin yanında ve havaalanına 5 dakika mesafededir. Şehir merkezine 10 dakikalık mesafede olup Trabzon'da açılan ilk uluslararası otel markasıdır.





Adres:
Cumhuriyet Mah. Kaşüstü Beldesi
61250 Yomra / Trabzon
Tel: +90(462) 455 90 00
Faks: +90(462) 455 90 09

www.novotel.com

4 yorum:

Adsız dedi ki...

harika bir otel..

Adsız dedi ki...

gerçekten bu tür yatırımlar ülkemiz adına özellikle şehrimiz adına çok güzel bir şey.zaten trabzon da yatırımın olmaması işsizliği artırmakta olup bu tür işletmelerin yapılması işsiz gençleri sevindirmektedir. saygılarımla. serkan eyüboğlu

Adsız dedi ki...

Trabzon'a bu yatırımı kazandıranlara ve emeği geçenlere teşekkür ederiz..

Adsız dedi ki...

Novotel Trabzon'da hizmet gerçekten çok iyi. Otel personeli çok yardımsever. Yemekleri gerçekten çok zengin ve yöresel yemekleri tadabilirisiniz. Otelde mükemmel bir havuz ile sağlık merkezi var ve duydum ki bu kış sağlık merkezi genişletilecekmiş. Çocukları da düşünmüşler. Bahçede çocuklar için küçük bir oyun alanı var. Ayrıca çocuklar için küçük hediyeler hazırlanmış.

Novotel otelleri bence dünyadaki en iyi uluslararası otel zinciri. Eğer Trabzon'a gitme şansım olursa yine Novotel'de kalmak isterim.